Скъпи приятели на изкуството,

Сигурни сме, че последните дни са изключително трудни за Вас, защото не може да се отдадете на Вашето любимо занимание след края на натоварения ден, а именно – да творите в L’Artistique Paint Atelier.

С радост искаме да Ви съобщим, че от 13.04.2020 г. стартира Everything is possible – рисуване онлайн. С него ще Ви покажем, че за творческия дух няма граници и имайки желание, всичко е възможно.

Ние ще открием скрития във Вас художник, ще внесем доза цвят в ежедневието Ви и ще Ви провокираме да творите непрекъснато дори и от вкъщи.

L’Artistique Paint Atelier  апелира да си останете вкъщи. #StayHome

За да се включите в нашите събития е необходимо да следвате следните стъпки:

 • Избирате си събитие от нашия календар.

 Календар

 • До бутона „Купи“ в долната част на екрана на събитието сме предоставили възможност за избор дали да закупите материали за рисуване от нас или не.

Има три варианта за избор:

 1. Да не закупувате материали от нас;
 2. Да закупите Сет Материали 1, включващ: 1 бр. платно (40 х 30 см) и нужните бои за избраната от Вас картина;
 3. Да закупите Сет Материали 2, включващ: 1 бр. платно (40 х 30 см), палитра, 3 бр. четки и нужните бои за избраната от Вас картина.

За закупуване на повече от един различен сет материали за един и същи адрес е нужно да се направи отделна поръчка за всеки участник в събитието. Те ще бъдат изпратени към Вас с обща доставка. Моля свържете се с нас на телефон 0885893835, за да обединим доставките.


При избор на закупуване на материали от нас следва задължително да посочите пълен адрес и  телефон за връзка. Куриерската услуга е за Ваша сметка, като работим с фирма “Еконт”.  Стойността на куриерската услуга се заплаща в момента на получаване на материалите. При избор на закупуване на материали от нас, моля да направите своята поръчка минимум 3 (три) дни преди самото събитие.


 • След направения избор и натискане на бутон „Купи“, поръчката Ви се добавя във Вашата количка за пазаруване.

 • Влизате в страницата на количката за пазаруване и завършвате поръчката си като следвате обичайния процес. Към момента приемаме плащания по банков път и чрез платформата E-pay.

 • След успешно приключване на процеса, ще получите имейл, в който ще Ви информираме за статуса на Вашата поръчка. Наш служител ще се свърже с Вас за допълнително потвърждение. Моля задължително оставяйте точен имейл адрес, защото на него ще получите данните, нужни за достъп до събитието.

 • Уверете се, че имате в наличност:
  – Бои.
  – Четки.
  – Платно.
  – Чаша с вода.
  – Чинийка или палитра за смесване на цветовете.
  – Салфетки.
  – Престилка, защото акрилните бои не се перат.
   – Чаша (или бутилка) вино.
  –  Компютър, лаптоп, таблет или телефон за осъществяване на конферентна връзка с нашия художник.

Всички събития се провеждат на живо чрез платформата за конферентна връзка Zoom. Същата може да бъде изтеглена на адрес: https://zoom.us/download. При затруднения с използването на платформата, моля да се свържете с нас на телефон 0899910501.  


В деня на събитието, ще получите на своя имейл Meeting ID и парола, които ще са Ви необходими за достъп до събитията L’Artistique Paint Atelier Рисувай онлайн – Everything is possible. Препоръчваме да влезете в стаята на събитието поне 20 мин преди началния му час, за да сме сигурни, че всичко е конфигурирано коректно и сте готови за създаване на нови шедьоври.


Скъпи приятели, това е нов проект за нас и молим всички за търпение и разбиране при евентуални проблеми по време на събитието. Всички събития се водят на живо от професионален художник, като в чат-панела може да задавате своите въпроси, на които с удоволствие ще отговорим.


 

L’Artistique Paint Atelier  апелира да си останете вкъщи.

#StayHome #EverythingIsPossible